Bryggeriet på Krogerup åbner 10.02 kl 16.00 - 21.00

Søren Ejlersen Blog Se alle

Bryggeriet på Krogerup åbner 10.02 kl 16.00 - 21.00

Per Kølster og Aarstiderne går sammen og bringer humlen tilbage til Humlebæk

Fredag den 10. februar slås dørene op til et nyt lokalt bryggeri hos Aarstiderne i Humlebæk Brygger Per Kølster er flyttet ind på gården med bryggeri, malteri og gyldne drømme om godt lokalt øl der flyder. De første bryg er sat over .

Byen får derfor sit eget lokale bryggeri og meget passende bringes humlen tilbage til Humlebæk
Bryggeri er etableret i gårdens (Krogerup Alvsgård) tidligere Mejeri og malteri er bygget op i Gårdens Nordlænge.
Fremover vil øllet flyde og råvarer til ølbrygning bliver fremstillet direkte på gården. Som formentlig det eneste sted i verden kan alle led - fra kornets maltning til i øllets fremstilling opleves på et og samme sted.

Invitation til bryggeri-åbning
Kom og vær med til at åbne bryggeriet. Mød Per Kølster og bryggeriets øvrige brygmestre Michael Wilken og Henrik Kølster, der åbner flasker og serverer øl, med en god fortælling om de mange forskellige bryg.
I landkøkkenet steges og brases vinterens grøntsager og kød og Aarstiderne sørger for at øllet også finder vej til madgryderne. Musikalsk indslag ved Esben Kølster.


Baggrund
- Aarstiderne, Per Kølster og Øl.
Per Kølster, som pr. 1 januar er fast mand i Aarstiderne skal sammen med Søren Ejlersen arbejde for at udvikle økologien med et langt kig ind i fremtiden. Nyt Øl-bryggeri er første skridt på vejen. Sidenhen Bagekurser. Øl-kurser, Podning af æbletræer. Landkøkkener i stribevis og et åbent spiseligt lokalt landbrug

Per Kølsters mangeårige erfaringer med økologi, landbrug og lokalt dyrkede råvarer spiller helt i samme klang, som Aarstidernes visioner for at genskabe jordforbindelsen. Sammen skal vi udvikle et lokalt bæredygtigt landbrug på Krogerup, med en mad-retning som består af flere planter og mindre kød, mere duft og masser af sund fornuft.

Sted:Aarstiderne, Krogerupvej 3, 3050 Humlebæk
Dag: Fredag den 10. februar klokken 16.00-21.00 - Landkøkken fra 18.00. Gårdbutik 13-20
Pris: Smagsprøver til de hurtige - Øl fra kr. 20 kr. Mad fra 50 kr.

Ingredienser

Se flere opskrifter på Aarstiderne.com

Kend dine rødder. Læs mere om grøntsagerne